lørdag 9. februar 2013

Epleboller til Fastelavn og Morsdag


Epleboller til Fastelavn og Morsdag 2013


Du trenger:


3 epler
3 ss vann
2 ts kanel
1 liten ts stevia
3 egg
2 ts bakepulver
2 ss Soya Protein mel


Fremgangsmåte:

Skrell eplene og kutt de i mindre biter. Kok de møre sammen med vannet i en liten kjele. Ha på lokk.
Mos eplene i en bolle og tilsett kanel og stevia.

Tilsett bakepulveret og bland godt sammen! Tilsett ett og ett egg og rør godt sammen!

Til slutt blander du i soya protein melet, og heller røren i muffinsformer.

Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.




(oppskriften har jeg fått av Britt Nedergaard)

2 kommentarer:

  1. Vet du noe om hvordan man kan regne ut mengden av flytende stevia i forhold til pulveret?

    SvarSlett
  2. Hei Rebecca

    Nei det vet jeg dessverre ikke siden jeg kun har brukt pulver!

    Men du kan fint smake deg til altså....

    Deigen blir nesten som vanlig eplekakedeig, så bare føl deg litt frem ;)

    SvarSlett