lørdag 9. februar 2013
Epleboller til Fastelavn og Morsdag
Epleboller til Fastelavn og Morsdag 2013
Du trenger:
3 epler
3 ss vann
2 ts kanel
1 liten ts stevia
3 egg
2 ts bakepulver
2 ss Soya Protein mel
Fremgangsmåte:
Skrell eplene og kutt de i mindre biter. Kok de møre sammen med vannet i en liten kjele. Ha på lokk.
Mos eplene i en bolle og tilsett kanel og stevia.
Tilsett bakepulveret og bland godt sammen! Tilsett ett og ett egg og rør godt sammen!
Til slutt blander du i soya protein melet, og heller røren i muffinsformer.
Stekes på 200 grader i ca 30 minutter.
(oppskriften har jeg fått av Britt Nedergaard)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Vet du noe om hvordan man kan regne ut mengden av flytende stevia i forhold til pulveret?
SvarSlettHei Rebecca
SvarSlettNei det vet jeg dessverre ikke siden jeg kun har brukt pulver!
Men du kan fint smake deg til altså....
Deigen blir nesten som vanlig eplekakedeig, så bare føl deg litt frem ;)