mandag 15. april 2013

Pai med brokkoli og torsk

Denne retten er glutenfri

Du trenger:
2 dl soyamel
4 egg
1 ss FiberHusk
Litt salt

Fremgangsmåte:

Visp eggene og FiberHusk sammen så det er godt blandet. Tilsett melet og litt salt, og la det hele stå i 30 minutter.

Finn frem en paiform og dekk den med bakepapir. Legg paideigen oppi og smør den utover.

Stek paibunnen på 180 grader i 15 minutter.

Fyll:
Brokkoli (ferdig kokt)
Torsk (ferdig kokt)
4 egg
4 ss melk
Ost

Ta paibunnen ut av ovnen og fordel fisk og brokkoli utover. Her fyller du på etter ønske.

Visp egg og melk sammen og hell over paien.

Strø ost på toppen, og stek paien videre i ca 20 minutter til osten er smeltet og eggene har stivnet!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar